Waarom influencers voor SoCo kiezen

Social Connectors maakt het voor jou mogelijk om een samenwerking te krijgen met de tofste merken. Veel merken en bedrijven zoeken influencers waarmee zij kunnen samenwerken. Wij vertegenwoordigen jou bij hen en helpen jou zo aan de leukste campagnes. Weet je niet precies hoe je het allemaal moet aanpakken, maar wil je er wel meer over leren? Dan ben je bij Social Connectors aan het juiste adres. Wij helpen en adviseren jou tijdens samenwerkingen met bedrijven en merken. Alles om te komen tot de perfecte match!

Bekijk recente opdrachten

Het grootste interieur & lifestyle netwerk

In de afgelopen jaren hebben wij al contact gelegd met alle grote merken. Door je bij ons aan te melden kom in één keer in contact met alle grote bedrijven die met jou willen werken!

Wij begeleiden je!

Door onze brede ervaring, kunnen wij jou uitstekend helpen en adviseren. Wij zijn er niet alleen om jou te matchen met een adverteerder, maar ook om je te ondersteunen bij al je vragen.

Nieuwsgierig naar wie er nog meer bij ons aangesloten zijn?

Bekijk alle influencers

Hou zelf de controle

Geef alle sales uit handen, maar hou zelf de touwtjes in handen tijdens samenwerkingen. Alles gaat in overleg met de adverteerder zoals jij het wilt. Je doet alleen wat bij jou past!

Wij zetten ons voor jou in!

Steeds meer bedrijven en merken leggen de focus op online branding en willen hiervoor campagnes met influencers opzetten. Het is alleen niet altijd even makkelijk voor zowel een influencer als het bedrijf, om de geschikte samenwerking te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk dat je zelf niet te veel tijd wil of kan besteden aan het zoeken van nieuwe opdrachten. Social Connectors helpt jou hierbij. Wij koppelen jou, als influencer, aan merken en bedrijven die op zoek zijn naar jou. Wij brengen deze connectie op het juiste moment en creëren hierdoor voor jou elke keer weer nieuwe opdrachten.

Door de diversiteit aan bedrijven en merken binnen ons grote netwerk, kunnen wij jou helpen aan leuke, uitdagende campagnes. Deze campagnes kunnen bijvoorbeeld via social media of jouw blog verlopen. Dit is geheel afhankelijk van wat jij en de advertiser wil. Wij vormen dé agency die jou helpt, adviseert en daadwerkelijk samenwerkingen voor en met jou realiseert. Dat is de kracht van Social Connectors.

Beschikbare Opdrachten & Influencers

  • 83 CV's geplaatst
  • 0 Bedrijven

Ontmoet andere influencers

Wij organiseren vaak leuke evenementen waarbij je andere influencers kan ontmoeten. Van blogger events tot internationale beursbezoeken, kom jij ook!?

Bekijk alle influencers

Neem contact op

We zijn er om je te helpen. Stuur ons een mail of bel ons via: +31(0)65 779 2192

Neem contact op