Waarom bedrijven voor SoCo kiezen

SocialConnectors helpt bedrijven doelgroepen te bereiken door samenwerkingen aan te gaan met bekende influencers zoals bloggers, vloggers en social media influencers. Door onze unieke expertise op het gebied van Interieur & Lifestyle zijn we in staat om met creatieve influencer marketing strategiën jouw merk te versterken en bekend te laten worden bij miljoenen volgers.

Bekijk alle influencers

Één aanspreekpunt

Altijd een vast aanspreekpunt en een heldere communicatie via één platform, wij doen het werk voor jou!

Het grootste interieur & lifestyle netwerk

Je profiteert van het grootste influencer netwerk, wij hebben iedereen al voor jou geselecteerd.

Nieuwsgierig naar andere recente opdrachten?

Bekijk recente opdrachten

Multichannel

Brede inzet van campagnes door blogs en diverse social media kanalen: Facebook, Instagram, YouTube bij alle influencers.

Wat kun je verwachten

Ben je op zoek naar influencers die perfect passen bij de branding van jouw bedrijf? Social Connectors bundelt allerlei influencers, waardoor een enorm bereik ontstaat via internet en diverse social media kanalen. Elke campagne wordt op een sterke en unieke wijze gecommuniceerd via diverse social media kanalen, mede dankzij de brede inzet van influencers. Alles tot versterking van de online marketing en branding van jouw bedrijf!

Tijdens campagnes en opdrachten helpen en adviseren wij influencers bij de totstandkoming van een samenwerking. Hierbij zorgen wij ervoor dat alle influencers geïnformeerd en gebriefd zijn over de wensen, eisen en doelstelling van elke campagne. Zo heb je nooit extra werk, maar zorgen wij ervoor dat alles goed verloopt. Social Connectors biedt jou de perfecte match van meerdere influencers en daarmee een enorm bereik. Elke campagne wordt versterkt door de kracht van deze grote bundeling aan influencers!

Beschikbare Opdrachten & Influencers

Bekijk alle influencers

  • 83 CV's geplaatst
  • 0 Bedrijven

Bedrijven die we geholpen hebben

Dit zijn een aantal bedrijven die met onze influencers hebben samengewerkt

Neem contact op

We zijn er om je te helpen. Stuur ons een mail of bel ons via: +31(0)65 779 2192

Neem contact op